Wednesday, June 29, 2011

separuh jiwa mati buat saat ini!!!



asalamualikum

sedih sangat cincin tunang saya hilang !!!



the story: pagi semalam saya nak g keje sy pakailah cincin x ingat nk buka ...sampai tempat keje baru perasaan sy pakai cincin so buka la faham2 je la kalau keje hotel lagi pulak tu keje kat kitchen x leh pakai barang kemas..so letak la dalam beg....dengan dah lambat cepat2 la tutup loker..mase tinggalkan loker tu hati rase memang x sedap...tapi nk cepat punye pasal..g la masuk keje...tibe time rehat nak solat tgk loker dah terbuka...YA ALLAH s.w.t...ape lagi terus cari tgk2 takot ade benda hilang...last2 tgk cincin x ade...badan dh rase nk pitam je...org tua2 dulu ckp kalau cincin hilang ade petanda x baik nk belaku..tapi mintak2 la ini satu pertunjuk yang baik nk berlaku...sterss sangat 2..

moga2 cinta kami kekal hingga ke alam rumah tangga
dunia dan akhirat amin..

sory gambar agak suram mcm muke saye buat mase ini

tekanan darah rendah :doktor ckp kat sy tadi...sy sedih bile ad benda yg sy syg hilang dgn kelip mata je..sory sgt..moga2 ada hikmah yg baik amin..

doa sy sebelum tido..moga2 dapat balik cincin tunang saye n mintak2 x akan jadi ape yang x baik...aminnnn..

2 comments: